De Plant Power Canteen

Wie wil dat nou niet? Lekker, gezond én duurzaam eten op het werk, in je kantine. Eerlijker voor de wereld en gezonder voor jezelf én talloze voordelen voor je bedrijf! De Plant Power Canteen werkt hier aan en heeft stemmen nodig! De Plant Power Canteen is namelijk genomineerd voor de ASN Wereldprijs: Dé prijs om duurzame ideeën werkelijkheid te maken. Hoe meer stemmen, hoe meer kans op succes. Jouw stem betekent dus dat je helpt om kantines duurzamer te maken en mensen lekkerder, gezonder en duurzamer te laten eten!

De Plant Power Canteen geeft een kick-start aan de verduurzaming van kantines. Het begint met een mobiele pop-up kantine die een bottom-up beweging start binnen bedrijven, via de lekkerste duurzame hapjes. Doel? Een traject van kantineverduurzaming: We gaan om tafel met  directie en HR en duiden het belang van een duurzame & gezonde lunch (o.a. vanwege medewerkersproductiviteit, -gezondheid en -tevredenheid -én het verband tussen lunch en MVO). Volgende stap is met de cateraar de kantine voorzien van lekker en duurzaam aanbod. Zo willen we door heel Nederland bedrijfskantines creëren die bijdragen aan gezonde werknemers en een duurzamer voedselsysteem!

Krijgt lekkerder, duurzamer eten jouw stem ook? Ga naar  http://voordewereldvanmorgen.nl/Kom_in_actie/ASN_Bank_Wereldprijs/Projecten/Plant_Power_Canteen
Mijn stem hebben ze in ieder geval al!

Share